Kotitalouksien sähkötyöt ja sähkösaneeraukset

Helppoa ja mukavaa asumista turvallisen sähköjärjestelmän avulla

Sähköasennukset ja sähköistykset voidaan tehdä sekä uudisrakennus- että vanhoihin saneerauskohteisiin. Tuomme tullessamme sähköasennustarvikkeet ja sähkölaitteet ja hoidamme ison sähköistysurakan tai pienen sähkövian kuntoon. Kartoitamme sähkötyön tarpeen ja teemme suunnitelman korjauksen laajuudesta ja kustannustehokkaasta hinnasta.

Toimialueemme ulottuu Naantaliin ja ympäryskuntiin Turun talousalueella. Saarikohteisiin kulku onnistuu helposti yrityksen omalla veneellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkölämmmitys

Noin kaksi kolmesta valitsee sähkölämmityksen sen vaivattomuuden, helppokäyttöisyyden ja viihtyisyyden takia. Sähkölämmitys voidaan asentaa kaikkiin kohteisiin, myös kesämökeille. Se sopii erinomaisesti myös matalaenergiatalojen lämmitymuodoksi.

Valaistus

Valaistus on yksi sähköistyksen tärkeä osa-alue. Valaistuksella lisätään asumismukavuutta ja luodaan tunnelmaa. Sisävalaistus tuo tyyliä ja viihtyisyyttä, ulkovalaistuksella saadaan aikaan turvallisuutta ja parempia liikkumismahdollisuuksia ulkoympäristössä. Sähkömies toteuttaa kohteen sähkötyöt yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Kodin sähköturvallisuus

Oikein asennettu sähköjärjestelmä on turvallinen käyttää. Pienetkin sähkötyöt kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi turvallisuuden varmistaiseksi. Soita siis ammattilainen paikalle tekemään isot ja pienet sähkötyöt puolestasi. Asentajalla on aina vastuu tehdystä työstä.

Lue lisää www.sahkoala.fi

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennystä voi hakea kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustyöstä. Lue lisää osoitteessa www.vero.fi .